Over

Bedankt om tijd te nemen om wat weer te leren over deze site.

Ik zal het doel en de geschiedenis van deze website uitleggen. Ook geef ik info over hoe je mij kunt boeken voor je volgend spoorevenement. Als laatste is er uitleg over het auteursrecht en privacybeleid die van toepassing zijn op deze site. Ik weet het, het is veel tekst, maar je bent zelf hier terecht gekomen, dus ik denk dat je dit wel aankunt!

Een railfan of treinspotter is een persoon geïnteresseerd, recreatief, in transport over spoor. Definitie van Wikipedia

Doel

Neem je graag foto's of maak je graag video's? Maar wat doe je ermee achteraf, laat je het stof vergaren in een archief? Natuurlijk niet! Dat is wat ik dacht in 2003 toen ik mijn eerste website maakte over treinen. Sindsdien was en is mijn doel nog steeds om mijn beste spoorfoto's en -video's te tonen aan het grote publiek.

Geschiedenis

Je vraagt je misschien of waarom je nog niet op deze site bent gekomen als deze al zou bestaan sinds 2003. Dit komt omdat ik verschillende projecten onder verschillende namen had. De onderstaande tabel toont een samenvatting:

Jaar Naam Omschrijving
2003 TrainStation Mijn allereerste website ooit en ja, het hing over treinen, wat anders?!
2007 Railchallenge Oude YouTube account met treinvideo's
2016 Treinspoor Blog over verschillende treinonderwerpen
2019 Railfan.be Verzameling van al mijn spoorfoto's en -video's sinds 2003

Boekingen

Indien je wenst dat ik op je volgend spoorevenement aanwezig ben, dan kan je mij altijd contacteren via het contactformulier.

Auteursrecht

Alle foto's en video's op deze website zijn gemaakt door en eigendom van Tim, de auteur van deze website. Het is bij wet verboden om deze inhoud op welke manier dan ook te hergebruiken zonder de schriftelijke toestemming van de auteur.

Privacybeleid (GDPR)

Doordat dit beleid erg lang is in tekst, staat dit op een aparte pagina: Privacybeleid (GDPR).